De gemiddelde prijs per vierkante meter in Giessendam is € 3,730/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Giessendam
5.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Giessendam is
24%
De woningwaardes in Giessendam zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Giessendam.

Met een woning in Giessendam zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,730 per vierkante meter. Hiermee doet Giessendam het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hardinxveld-Giessendam. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,691 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Giessendam voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Giessendam in Hardinxveld-Giessendam?

Een huis kopen in Giessendam is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Giessendam in Hardinxveld-Giessendam.

In de buurt Giessendam in Hardinxveld-Giessendam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 665 inwoners per vierkante kilometer en 2,005 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Giessendam zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 935 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hardinxveld-Giessendam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.