De gemiddelde vierkantemeterprijs in Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek is € 3,944/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek
6.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek is
25%
De waarde van huizen in Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek.

Als je een huis koopt in Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,944 per vierkante meter. Hiermee doet Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Heemskerk. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,082 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek in Heemskerk?

Een huis kopen in Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek in Heemskerk.

In de wijk Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek in Heemskerk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,633 inwoners per vierkante kilometer en 2,720 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Hofland, Oosterwijk en Zuidbroek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 770 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heemskerk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.