De lokale huizenprijzen in Gemeentebos.

Met een woning in Gemeentebos zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,005 per vierkante meter. Hiermee doet Gemeentebos het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Heiloo. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 4,363 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Gemeentebos voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Gemeentebos in Heiloo?

Een huis kopen in Gemeentebos is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Gemeentebos in Heiloo.

In de buurt Gemeentebos in Heiloo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,749 inwoners per vierkante kilometer en 290 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Gemeentebos zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 90 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heiloo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.