De lokale huizenprijzen in Plan Oost.

Met een woning in Plan Oost zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs nam af het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,480 per vierkante meter. Hiermee doet Plan Oost het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Heiloo. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 4,363 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Plan Oost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Plan Oost in Heiloo?

Een huis kopen in Plan Oost is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Plan Oost in Heiloo.

In de buurt Plan Oost in Heiloo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,044 inwoners per vierkante kilometer en 1,005 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Plan Oost zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 355 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heiloo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.