De lokale woningmarkt in Zuid West.

Als woningbezitter in Zuid West zit je prima. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,828 per vierkante meter. Hiermee doet Zuid West het net zo goed dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Heiloo. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 4,363 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zuid West achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Zuid West in Heiloo?

Een huis kopen in Zuid West is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zuid West in Heiloo.

In de buurt Zuid West in Heiloo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,462 mensen per vierkante kilometer en 1,085 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Zuid West zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 370 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heiloo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.