De lokale woningmarkt in Centrumgebied-West.

Als je investeert in een huis in Centrumgebied-West zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 21.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,034 per vierkante meter. Hiermee doet Centrumgebied-West het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hellevoetsluis. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 3,206 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Centrumgebied-West voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Centrumgebied-West in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Centrumgebied-West is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Centrumgebied-West in Hellevoetsluis.

In de wijk Centrumgebied-West in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,692 mensen per vierkante kilometer en 105 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Centrumgebied-West zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 3% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 3% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.