De lokale huizenprijzen in Centrumgebied-Oost.

Met een woning in Centrumgebied-Oost zit je prima. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,015 per vierkante meter. Hiermee doet Centrumgebied-Oost het net zo goed dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Hellevoetsluis. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 3,206 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Centrumgebied-Oost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Centrumgebied-Oost in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Centrumgebied-Oost is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Centrumgebied-Oost in Hellevoetsluis.

In de buurt Centrumgebied-Oost in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,836 inwoners per vierkante kilometer en 535 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Centrumgebied-Oost zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 1% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 3% tussen de 15 tot 25 jaar en 6% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.