De lokale huizenmarkt in De Vesting.

Als bezitter van een huis in De Vesting zit je prima. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,675 per vierkante meter. Hiermee doet De Vesting het net zo goed dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hellevoetsluis. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 3,206 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Vesting achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in De Vesting in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in De Vesting is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Vesting in Hellevoetsluis.

In de wijk De Vesting in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,541 bewoners per vierkante kilometer en 565 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in De Vesting zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.