De lokale huizenmarkt in Marinebuurt.

Als je woningbezitter wordt in Marinebuurt zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,840 per vierkante meter. Hiermee doet Marinebuurt het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hellevoetsluis. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 3,206 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Marinebuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Marinebuurt in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Marinebuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Marinebuurt in Hellevoetsluis.

In de buurt Marinebuurt in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,098 bewoners per vierkante kilometer en 445 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Marinebuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 100 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.