De lokale woningmarkt in Duinhoeck.

Als je investeert in een huis in Duinhoeck zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Duinhoeck het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hellevoetsluis. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 3,206 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Duinhoeck achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Duinhoeck in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Duinhoeck is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Duinhoeck in Hellevoetsluis.

In de wijk Duinhoeck in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 106 mensen per vierkante kilometer en 220 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Duinhoeck zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 50 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.