De lokale huizenmarkt in Vogelbuurt.

Als bezitter van een huis in Vogelbuurt zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 24.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,804 per vierkante meter. Hiermee doet Vogelbuurt het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hellevoetsluis. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 3,206 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vogelbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Vogelbuurt in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Vogelbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vogelbuurt in Hellevoetsluis.

In de wijk Vogelbuurt in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,434 bewoners per vierkante kilometer en 430 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Vogelbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 140 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.