De lokale huizenprijzen in Hout Hoeffe.

Als je een huis koopt in Hout Hoeffe zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis daalde het afgelopen jaar met -7.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,739 per vierkante meter. Hiermee doet Hout Hoeffe het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Hellevoetsluis. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 3,206 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hout Hoeffe achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Hout Hoeffe in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Hout Hoeffe is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hout Hoeffe in Hellevoetsluis.

In de wijk Hout Hoeffe in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,171 inwoners per vierkante kilometer en 1,205 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Hout Hoeffe zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 490 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.