De lokale huizenprijzen in Hooghen Hoeck.

Met een woning in Hooghen Hoeck zit je prima. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,723 per vierkante meter. Hiermee doet Hooghen Hoeck het net zo goed dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hellevoetsluis. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 3,206 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Hooghen Hoeck achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Hooghen Hoeck in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Hooghen Hoeck is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hooghen Hoeck in Hellevoetsluis.

In de buurt Hooghen Hoeck in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,731 inwoners per vierkante kilometer en 960 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Hooghen Hoeck zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 350 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.