De gemiddelde prijs per vierkante meter in 't Lange Land is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in 't Lange Land is
17%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in 't Lange Land.

Als je woningbezitter wordt in 't Lange Land zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet 't Lange Land het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hellevoetsluis. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 3,185 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt 't Lange Land achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in 't Lange Land in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in 't Lange Land is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in 't Lange Land in Hellevoetsluis.

In de buurt 't Lange Land in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 222 bewoners per vierkante kilometer en 55 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in 't Lange Land zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.