De gemiddelde prijs per vierkante meter in Beisterveldse Broek is € 2,692/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Beisterveldse Broek
6.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Beisterveldse Broek is
27%
De woningwaardes in Beisterveldse Broek zijn het afgelopen jaar gezakt met
-8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Beisterveldse Broek.

Als je woningbezitter wordt in Beisterveldse Broek zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde zakte het afgelopen jaar met -8.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,692 per vierkante meter. Hiermee doet Beisterveldse Broek het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Helmond. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,196 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Beisterveldse Broek achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Beisterveldse Broek in Helmond?

Een huis kopen in Beisterveldse Broek is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Beisterveldse Broek in Helmond.

In de buurt Beisterveldse Broek in Helmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,681 bewoners per vierkante kilometer en 1,215 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Beisterveldse Broek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 370 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.