De gemiddelde prijs per vierkante meter in Leonardus is € 2,621/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Leonardus
2.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Leonardus is
28%
De waarde van woningen in Leonardus zijn het afgelopen jaar gezakt met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Leonardus.

Met een woning in Leonardus zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning zakte het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,621 per vierkante meter. Hiermee doet Leonardus het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Helmond. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,196 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Leonardus achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Leonardus in Helmond?

Een huis kopen in Leonardus is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Leonardus in Helmond.

In de buurt Leonardus in Helmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,231 inwoners per vierkante kilometer en 1,145 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Leonardus zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 450 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.