De gemiddelde vierkantemeterprijs in Steenweg en omgeving is € 3,509/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Steenweg en omgeving
0.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Steenweg en omgeving is
33%
De huizenprijzen in Steenweg en omgeving zijn het afgelopen jaar gestegen met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Steenweg en omgeving.

Als je investeert in een huis in Steenweg en omgeving zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,509 per vierkante meter. Hiermee doet Steenweg en omgeving het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Helmond. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,196 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Steenweg en omgeving voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Steenweg en omgeving in Helmond?

Een huis kopen in Steenweg en omgeving is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Steenweg en omgeving in Helmond.

In de wijk Steenweg en omgeving in Helmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,318 mensen per vierkante kilometer en 655 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Steenweg en omgeving zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 135 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.