De lokale huizenmarkt in Sandelingen-Ambacht.

Als bezitter van een huis in Sandelingen-Ambacht zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Sandelingen-Ambacht het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,551 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Sandelingen-Ambacht achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Sandelingen-Ambacht in Hendrik-Ido-Ambacht?

Een huis kopen in Sandelingen-Ambacht is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Sandelingen-Ambacht in Hendrik-Ido-Ambacht.

In de wijk Sandelingen-Ambacht in Hendrik-Ido-Ambacht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 108 bewoners per vierkante kilometer en 80 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Sandelingen-Ambacht zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hendrik-Ido-Ambacht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.