De gemiddelde prijs per vierkante meter in Volgerlanden-West is € 4,084/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Volgerlanden-West
3.1%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Volgerlanden-West is
28%
De woningprijzen in Volgerlanden-West zijn het afgelopen jaar toegenomen met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Volgerlanden-West.

Met een woning in Volgerlanden-West zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,084 per vierkante meter. Hiermee doet Volgerlanden-West het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,555 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Volgerlanden-West voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Volgerlanden-West in Hendrik-Ido-Ambacht?

Een huis kopen in Volgerlanden-West is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Volgerlanden-West in Hendrik-Ido-Ambacht.

In de buurt Volgerlanden-West in Hendrik-Ido-Ambacht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,113 inwoners per vierkante kilometer en 2,840 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Volgerlanden-West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,455 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 23% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hendrik-Ido-Ambacht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.