De gemiddelde prijs per vierkante meter in Beckum kern is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Beckum kern is
21%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Beckum kern.

Als je woningbezitter wordt in Beckum kern zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Beckum kern het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hengelo. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Beckum kern achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Beckum kern in Hengelo?

Een huis kopen in Beckum kern is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Beckum kern in Hengelo.

In de buurt Beckum kern in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,713 bewoners per vierkante kilometer en 215 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Beckum kern zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 85 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.