De gemiddelde prijs per vierkante meter in Berflo Es Zuid is € 2,661/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Berflo Es Zuid
1.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Berflo Es Zuid is
26%
De huizenprijzen in Berflo Es Zuid zijn het afgelopen jaar gestegen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Berflo Es Zuid.

Als woningbezitter in Berflo Es Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,661 per vierkante meter. Hiermee doet Berflo Es Zuid het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hengelo. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Berflo Es Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Berflo Es Zuid in Hengelo?

Een huis kopen in Berflo Es Zuid is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Berflo Es Zuid in Hengelo.

In de buurt Berflo Es Zuid in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,404 mensen per vierkante kilometer en 705 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Berflo Es Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 240 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.