De gemiddelde prijs per vierkante meter in Groot Driene-Zuid is € 3,084/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Groot Driene-Zuid
5.6%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Groot Driene-Zuid is
25%
De woningprijzen in Groot Driene-Zuid zijn het afgelopen jaar toegenomen met
21.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Groot Driene-Zuid.

Als je woningbezitter wordt in Groot Driene-Zuid zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 21.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,084 per vierkante meter. Hiermee doet Groot Driene-Zuid het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hengelo. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Groot Driene-Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Groot Driene-Zuid in Hengelo?

Een huis kopen in Groot Driene-Zuid is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Groot Driene-Zuid in Hengelo.

In de buurt Groot Driene-Zuid in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,285 bewoners per vierkante kilometer en 1,120 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Groot Driene-Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 365 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.