De gemiddelde vierkantemeterprijs in Stadspark Weusthag-Zuid is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Stadspark Weusthag-Zuid is
25%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Stadspark Weusthag-Zuid.

Als je een huis koopt in Stadspark Weusthag-Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Stadspark Weusthag-Zuid het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Hengelo. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Stadspark Weusthag-Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Stadspark Weusthag-Zuid in Hengelo?

Een huis kopen in Stadspark Weusthag-Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Stadspark Weusthag-Zuid in Hengelo.

In de wijk Stadspark Weusthag-Zuid in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 105 inwoners per vierkante kilometer en 40 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Stadspark Weusthag-Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 20% tussen de 15 tot 25 jaar en 5% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.