De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Beckum is € 0/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Beckum
6.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen Beckum is
20%
De waarde van woningen in Verspreide huizen Beckum zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen Beckum.

Als woningbezitter in Verspreide huizen Beckum zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Beckum het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Hengelo. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Beckum achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Beckum in Hengelo?

Een huis kopen in Verspreide huizen Beckum is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Beckum in Hengelo.

In de buurt Verspreide huizen Beckum in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 45 mensen per vierkante kilometer en 160 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen Beckum zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 70 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.