De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vikkerhoek is € 2,824/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Vikkerhoek
2.7%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Vikkerhoek is
24%
De woningprijzen in Vikkerhoek zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Vikkerhoek.

Als je woningbezitter wordt in Vikkerhoek zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,824 per vierkante meter. Hiermee doet Vikkerhoek het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hengelo. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vikkerhoek achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vikkerhoek in Hengelo?

Een huis kopen in Vikkerhoek is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vikkerhoek in Hengelo.

In de buurt Vikkerhoek in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,575 bewoners per vierkante kilometer en 340 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Vikkerhoek zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 135 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.