De gemiddelde vierkantemeterprijs in Vossenbelt-Zuid is € 2,753/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Vossenbelt-Zuid
6.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vossenbelt-Zuid is
23%
De woningwaardes in Vossenbelt-Zuid zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Vossenbelt-Zuid.

Als bezitter van een huis in Vossenbelt-Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,753 per vierkante meter. Hiermee doet Vossenbelt-Zuid het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hengelo. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vossenbelt-Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Vossenbelt-Zuid in Hengelo?

Een huis kopen in Vossenbelt-Zuid is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vossenbelt-Zuid in Hengelo.

In de wijk Vossenbelt-Zuid in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,114 bewoners per vierkante kilometer en 935 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Vossenbelt-Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 465 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.