De lokale huizenprijzen in Weijinkshoek.

Met een woning in Weijinkshoek zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 20.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,888 per vierkante meter. Hiermee doet Weijinkshoek het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Hengelo. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,898 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Weijinkshoek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Weijinkshoek in Hengelo?

Een huis kopen in Weijinkshoek is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Weijinkshoek in Hengelo.

In de buurt Weijinkshoek in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,163 inwoners per vierkante kilometer en 500 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Weijinkshoek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 185 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.