De lokale woningmarkt in Bruninkshoek.

Als woningbezitter in Bruninkshoek zit je prima. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,456 per vierkante meter. Hiermee doet Bruninkshoek het net zo goed dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hengelo. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,898 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bruninkshoek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Bruninkshoek in Hengelo?

Een huis kopen in Bruninkshoek is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bruninkshoek in Hengelo.

In de buurt Bruninkshoek in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,085 mensen per vierkante kilometer en 455 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Bruninkshoek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 185 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.