De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Overasseltse Uiterwaarden is € 0/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Overasseltse Uiterwaarden
0.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Verspreide huizen Overasseltse Uiterwaarden is
19%
De woningwaardes in Verspreide huizen Overasseltse Uiterwaarden zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Verspreide huizen Overasseltse Uiterwaarden.

Als woningbezitter in Verspreide huizen Overasseltse Uiterwaarden zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Overasseltse Uiterwaarden het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Heumen. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,568 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Overasseltse Uiterwaarden achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Overasseltse Uiterwaarden in Overasselt?

Een huis kopen in Verspreide huizen Overasseltse Uiterwaarden is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Overasseltse Uiterwaarden in Overasselt.

In de buurt Verspreide huizen Overasseltse Uiterwaarden in Overasselt is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 111 mensen per vierkante kilometer en 140 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Verspreide huizen Overasseltse Uiterwaarden zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 70 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Overasselt on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.