De lokale huizenprijzen in Oranjebuurt.

Met een woning in Oranjebuurt zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning nam af het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,122 per vierkante meter. Hiermee doet Oranjebuurt het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Hillegom. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oranjebuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Oranjebuurt in Hillegom?

Een huis kopen in Oranjebuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oranjebuurt in Hillegom.

In de buurt Oranjebuurt in Hillegom is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,732 inwoners per vierkante kilometer en 905 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Oranjebuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 305 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hillegom on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.