De lokale huizenmarkt in Staatsliedenbuurt.

Als je woningbezitter wordt in Staatsliedenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,702 per vierkante meter. Hiermee doet Staatsliedenbuurt het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Hillegom. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Staatsliedenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Staatsliedenbuurt in Hillegom?

Een huis kopen in Staatsliedenbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Staatsliedenbuurt in Hillegom.

In de buurt Staatsliedenbuurt in Hillegom is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,318 bewoners per vierkante kilometer en 540 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Staatsliedenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 220 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hillegom on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.