De gemiddelde vierkantemeterprijs in Astronomische Buurt is € 4,699/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Astronomische Buurt
4.1%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Astronomische Buurt is
23%
De waarde van huizen in Astronomische Buurt zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Astronomische Buurt.

Als je een huis koopt in Astronomische Buurt zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,699 per vierkante meter. Hiermee doet Astronomische Buurt het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Hilversum. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,850 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Astronomische Buurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Astronomische Buurt in Hilversum?

Een huis kopen in Astronomische Buurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Astronomische Buurt in Hilversum.

In de wijk Astronomische Buurt in Hilversum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,769 inwoners per vierkante kilometer en 2,440 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Astronomische Buurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,065 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.