De gemiddelde prijs per vierkante meter in Geuzenbuurt is € 4,627/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Geuzenbuurt
7.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Geuzenbuurt is
38%
De woningprijzen in Geuzenbuurt zijn het afgelopen jaar toegenomen met
16.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Geuzenbuurt.

Met een woning in Geuzenbuurt zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 16.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,627 per vierkante meter. Hiermee doet Geuzenbuurt het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hilversum. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,869 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Geuzenbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Geuzenbuurt in Hilversum?

Een huis kopen in Geuzenbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Geuzenbuurt in Hilversum.

In de buurt Geuzenbuurt in Hilversum is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,561 inwoners per vierkante kilometer en 1,335 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Geuzenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 390 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.