De gemiddelde prijs per vierkante meter in Landelijk Gebied 93 is € 0/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Landelijk Gebied 93
7.1%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Landelijk Gebied 93 is
30%
De woningprijzen in Landelijk Gebied 93 zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Landelijk Gebied 93.

Met een woning in Landelijk Gebied 93 zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Landelijk Gebied 93 het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hilversum. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,869 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Landelijk Gebied 93 achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Landelijk Gebied 93 in Hilversum?

Een huis kopen in Landelijk Gebied 93 is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Landelijk Gebied 93 in Hilversum.

In de buurt Landelijk Gebied 93 in Hilversum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 17 inwoners per vierkante kilometer en 45 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Landelijk Gebied 93 zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 25% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.