De lokale woningmarkt in 't Hoogt van 't Kruis.

Als je investeert in een huis in 't Hoogt van 't Kruis zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs verminderde het afgelopen jaar met -12.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,465 per vierkante meter. Hiermee doet 't Hoogt van 't Kruis het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hilversum. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,851 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt 't Hoogt van 't Kruis achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in 't Hoogt van 't Kruis in Hilversum?

Een huis kopen in 't Hoogt van 't Kruis is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in 't Hoogt van 't Kruis in Hilversum.

In de wijk 't Hoogt van 't Kruis in Hilversum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,112 mensen per vierkante kilometer en 640 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in 't Hoogt van 't Kruis zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 240 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.