De lokale huizenprijzen in Puttershoek Buitengebied.

Met een woning in Puttershoek Buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Puttershoek Buitengebied het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hoeksche Waard. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,551 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Puttershoek Buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Puttershoek Buitengebied in Puttershoek?

Een huis kopen in Puttershoek Buitengebied is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Puttershoek Buitengebied in Puttershoek.

In de buurt Puttershoek Buitengebied in Puttershoek is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9 inwoners per vierkante kilometer en 10 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Puttershoek Buitengebied zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 17% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 33% tussen de 25 tot 45 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Puttershoek on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.