De gemiddelde prijs per vierkante meter in Erflanden is € 2,850/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Erflanden
3.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Erflanden is
30%
De prijzen van woningen in Erflanden zijn het afgelopen jaar gegroeid met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Erflanden.

Met een woning in Erflanden zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,850 per vierkante meter. Hiermee doet Erflanden het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Hoogeveen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,758 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Erflanden achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Erflanden in Hoogeveen?

Een huis kopen in Erflanden is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Erflanden in Hoogeveen.

In de buurt Erflanden in Hoogeveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,096 inwoners per vierkante kilometer en 1,160 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Erflanden zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 735 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 27% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 5% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hoogeveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.