De gemiddelde prijs per vierkante meter in Schutlanden-West is € 2,544/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Schutlanden-West
3.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Schutlanden-West is
30%
De prijzen van woningen in Schutlanden-West zijn het afgelopen jaar gegroeid met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Schutlanden-West.

Met een woning in Schutlanden-West zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,544 per vierkante meter. Hiermee doet Schutlanden-West het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Hoogeveen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,764 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Schutlanden-West voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Schutlanden-West in Hoogeveen?

Een huis kopen in Schutlanden-West is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Schutlanden-West in Hoogeveen.

In de buurt Schutlanden-West in Hoogeveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,587 inwoners per vierkante kilometer en 560 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Schutlanden-West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 250 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hoogeveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.