De gemiddelde prijs per vierkante meter in Schutlanden-Oost is € 2,741/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Schutlanden-Oost
0.8%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Schutlanden-Oost is
36%
De woningwaardes in Schutlanden-Oost zijn het afgelopen jaar gezakt met
-10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Schutlanden-Oost.

Als woningbezitter in Schutlanden-Oost zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde zakte het afgelopen jaar met -10.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,741 per vierkante meter. Hiermee doet Schutlanden-Oost het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hoogeveen. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,758 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Schutlanden-Oost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Schutlanden-Oost in Hoogeveen?

Een huis kopen in Schutlanden-Oost is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Schutlanden-Oost in Hoogeveen.

In de buurt Schutlanden-Oost in Hoogeveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,211 mensen per vierkante kilometer en 430 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Schutlanden-Oost zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 140 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hoogeveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.