De gemiddelde vierkantemeterprijs in Houten Noord-West is € 4,521/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Houten Noord-West
5.4%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Houten Noord-West is
20%
De woningwaardes in Houten Noord-West zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Houten Noord-West.

Als bezitter van een huis in Houten Noord-West zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,521 per vierkante meter. Hiermee doet Houten Noord-West het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Houten. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,591 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Houten Noord-West voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Houten Noord-West in Houten?

Een huis kopen in Houten Noord-West is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Houten Noord-West in Houten.

In de wijk Houten Noord-West in Houten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,156 bewoners per vierkante kilometer en 5,865 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Houten Noord-West zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 2,245 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Houten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.