De gemiddelde vierkantemeterprijs in Houten Zuid-Oost is € 4,523/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Houten Zuid-Oost
4.2%
Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Houten Zuid-Oost is
21%
De huizenprijzen in Houten Zuid-Oost zijn het afgelopen jaar gestegen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Houten Zuid-Oost.

Als je investeert in een huis in Houten Zuid-Oost zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,523 per vierkante meter. Hiermee doet Houten Zuid-Oost het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Houten. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,591 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Houten Zuid-Oost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Houten Zuid-Oost in Houten?

Een huis kopen in Houten Zuid-Oost is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Houten Zuid-Oost in Houten.

In de wijk Houten Zuid-Oost in Houten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,500 mensen per vierkante kilometer en 3,605 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Houten Zuid-Oost zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 1,900 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 21% tussen de 25 tot 45 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Houten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.