De gemiddelde vierkantemeterprijs in Houten Noord-Oost is € 4,600/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Houten Noord-Oost
4.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Houten Noord-Oost is
23%
De prijzen van huizen in Houten Noord-Oost zijn het afgelopen jaar gegroeid met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Houten Noord-Oost.

Als bezitter van een huis in Houten Noord-Oost zit je prima. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,600 per vierkante meter. Hiermee doet Houten Noord-Oost het net zo goed dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Houten. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,591 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Houten Noord-Oost gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Houten Noord-Oost in Houten?

Een huis kopen in Houten Noord-Oost is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Houten Noord-Oost in Houten.

In de wijk Houten Noord-Oost in Houten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,423 bewoners per vierkante kilometer en 4,800 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Houten Noord-Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,645 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Houten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.