De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bovenmaat Noord is € 3,971/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Bovenmaat Noord
0.7%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Bovenmaat Noord is
23%
De woningprijzen in Bovenmaat Noord zijn het afgelopen jaar gezakt met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Bovenmaat Noord.

Als je woningbezitter wordt in Bovenmaat Noord zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs zakte het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,971 per vierkante meter. Hiermee doet Bovenmaat Noord het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Huizen. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,940 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bovenmaat Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bovenmaat Noord in Huizen?

Een huis kopen in Bovenmaat Noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bovenmaat Noord in Huizen.

In de buurt Bovenmaat Noord in Huizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,631 bewoners per vierkante kilometer en 1,475 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Bovenmaat Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 600 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.