De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Noord is € 5,267/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in De Noord
-1.2%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in De Noord is
23%
De huizenprijzen in De Noord zijn het afgelopen jaar gestegen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Noord.

Als je investeert in een huis in De Noord zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,267 per vierkante meter. Hiermee doet De Noord het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Huizen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,940 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Noord in Huizen?

Een huis kopen in De Noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Noord in Huizen.

In de wijk De Noord in Huizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,999 mensen per vierkante kilometer en 1,640 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 540 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.