De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Zuid is € 5,181/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Zuid
1.4%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in De Zuid is
21%
De woningwaardes in De Zuid zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Zuid.

Als je een huis koopt in De Zuid zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,181 per vierkante meter. Hiermee doet De Zuid het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Huizen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,940 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Zuid in Huizen?

Een huis kopen in De Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Zuid in Huizen.

In de wijk De Zuid in Huizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,856 inwoners per vierkante kilometer en 1,265 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 450 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.