De gemiddelde prijs per vierkante meter in Huizermaat West is € 4,164/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Huizermaat West
3.8%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Huizermaat West is
27%
De prijzen van woningen in Huizermaat West zijn het afgelopen jaar gegroeid met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Huizermaat West.

Als woningbezitter in Huizermaat West zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,164 per vierkante meter. Hiermee doet Huizermaat West het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Huizen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,940 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Huizermaat West achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Huizermaat West in Huizen?

Een huis kopen in Huizermaat West is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Huizermaat West in Huizen.

In de buurt Huizermaat West in Huizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,272 mensen per vierkante kilometer en 1,465 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Huizermaat West zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 525 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.