De gemiddelde prijs per vierkante meter in IJzeren veld is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in IJzeren veld is
23%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in IJzeren veld.

Als je woningbezitter wordt in IJzeren veld zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet IJzeren veld het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Huizen. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,940 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt IJzeren veld achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in IJzeren veld in Huizen?

Een huis kopen in IJzeren veld is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in IJzeren veld in Huizen.

In de buurt IJzeren veld in Huizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 210 bewoners per vierkante kilometer en 60 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in IJzeren veld zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.