De gemiddelde vierkantemeterprijs in Sijsjesberg is € 5,435/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Sijsjesberg
0.8%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Sijsjesberg is
27%
De huizenprijzen in Sijsjesberg zijn het afgelopen jaar gestegen met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Sijsjesberg.

Als bezitter van een huis in Sijsjesberg zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,435 per vierkante meter. Hiermee doet Sijsjesberg het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Huizen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,940 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Sijsjesberg voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Sijsjesberg in Huizen?

Een huis kopen in Sijsjesberg is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Sijsjesberg in Huizen.

In de wijk Sijsjesberg in Huizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,158 bewoners per vierkante kilometer en 230 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Sijsjesberg zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 95 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.