De gemiddelde prijs per vierkante meter in Westereng is € 5,483/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Westereng
1.5%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Westereng is
22%
De woningwaardes in Westereng zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Westereng.

Met een woning in Westereng zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,483 per vierkante meter. Hiermee doet Westereng het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Huizen. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 4,973 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Westereng achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Westereng in Huizen?

Een huis kopen in Westereng is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Westereng in Huizen.

In de buurt Westereng in Huizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,669 inwoners per vierkante kilometer en 995 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Westereng zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 415 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.