De gemiddelde vierkantemeterprijs in Groenendijk is € 2,453/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Groenendijk
1.2%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Groenendijk is
32%
De waarde van huizen in Groenendijk zijn het afgelopen jaar gedaald met
-4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Groenendijk.

Als je een huis koopt in Groenendijk zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis daalde het afgelopen jaar met -4.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,453 per vierkante meter. Hiermee doet Groenendijk het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Hulst. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,603 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Groenendijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Groenendijk in Kloosterzande?

Een huis kopen in Groenendijk is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Groenendijk in Kloosterzande.

In de wijk Groenendijk in Kloosterzande is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,797 inwoners per vierkante kilometer en 305 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Groenendijk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 105 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Kloosterzande on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.